چگونه از وضعیت خریدو فروش و مطالبات سهام خود در شرکت مطلع شویم ؟
شما مـی توانید از طریق تماس با دفتر اهواز ، ضمن تکمیل اطلاعات سهامداری خود از کلیه اطلاعات مربوط به سهام خود مطلع شوید.

برای دریافت سود سالانه خود چگونه عمل نمائیم ؟
پرداخت سود سهامداران در رعایت مفاد ماده ۲۴۰ اصلاحیه قانون تجارت ( ظرف ۸ ماه پس از تصمیم مجمع عمومی راجع به تقسیم سود) و حسب ضوابط سازمان بورس و اوراق بهادار صورت می پذیرد. معهذا، طبق روال جاری سود سهامداران حقیقی حداکثر ۷۲ ساعت بعد از برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه و از طریق یکی از بانکهای داخل کشور با ارائه اصل کارت ملی قابل وصول و دریافت می باشد.

سهامداران مقیم خارج از ایران چگونه سود خود را دریافت نمایند ؟
سهامداران محترمی که محل اقامت آنها خارج از ایران است مـی توانند به یکی از طرق ذیل نسبت به دریافت سود سهام خود اقدام نمایند: الف) ارائه وکالت نامه رسمی به شخص حقیقی/حقوقی داخل ایران. ب) ارائه کامل مدارک و اسناد اقامت خود در خارج از ایران دال بر اقامت بیش از یکسال ، آدرس دقیق محل سکونت، تلفن منزل، محل کار و موبایل و نیز افتتاح یک حساب نزد یکی از شعب بانک صادرات در ایران. بدیهی است که وجوه سود و مطالبات این دسته از سهامداران مستقیماً به حساب مربوط واریز خواهد گردید.

انتقال دارایی سهام و حقوق قانونی متوفی را چگونه پیگری نمائیم ؟
طی عملیات انتقال قهری سهام، سهام متوفی، براساس گواهـی حصر وراثت ، به وراث وی انتقال می یابد و “گواهینامه های نقل و انتقال سهام” وراث چاپ می شود.
مدارک لازم:.
– اصل برگه انحصار وراثت و تصویر آن
– اصل شناسنامه تمام وراث و تصاویر آن
– اصل برگه واریز مالیات بر ارث و تصویر آن
– اصل گواهی فوت متوفی و تصویر آن.
– اصل گواهینامه نقل و انتقال سهام متوفی و تصویر آن.
– اصل وکالتنامه و تصویر آن ( درصورتی که وراث یکی از ورثه را به عنوان وکیل انتخاب کرده باشند) نماینده وراث می تواند به همراه مدارک فوق به شرکتهای بورسی (که متوفی در آن ها صاحب سهام بوده است .
وراث می توانند ابتدا از شرکت” سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه” تقاضای صدور وضعیت دارایی متوفی را بنمایند تا از دارایی وی اطمینان حاصل کنند) مراجعه نمایند. ضمن بررسی مدارک توسط شرکت بورسی، سهم الارث هریک از وراث طبق برگه انحصار وراثت محاسبه می شود و در فرم های خاصی برای شرکت “سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه” ارسال می گردد. در واحد انتقالات و اصلاحات شرکت “سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه” صحت تعداد سهام تعلق گرفته به هر وراث طبق برگه حصر وراثت بررسی و درصورت تایید عملیات انتقال سهام برای هریک از وراث در امور خدمات رایانه ای صورت می گیرد و گواهینامه نقل و انتقال سهام خود را دریافت می کنند.
تذکر۱: اگر وراث یکی از ورثه را به عنوان وکیل خود در این امر معرفی کرده باشند، سهام متوفی بین وراث تقسیم نمی شود و تمام سهام به وکیل انتقال می یابد.
تذکر ۲: وکیل قانونی وراث، جهت تایید وکالتنامه ، باید ظرف ۱۰ روز از تسلیم تقاضای تقسیم ارث، به همراه اصل وکالتنامه و مدارک شناسایی معتبر به واحد انتقالات و اصلاحات شرکت ” سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه” مراجعه کند. درغیر اینصورت، سهام مطابق حکم انحصار وراثت بین وراث تقسیم می گردد.
تذکر۳: اگر وکیل وراث ساکن یکی از شهرها غیر از تهران باشد،می تواند جهت تایید وکالتنامه به اداره حقوقی بورسهای منطقه ای مستقر در مناطق ۲۱ گانه مراجعه کند.

آیا مشارکت در افزایش سرمایه ها اجباری است ؟
سهامداران محترم درخصوص مشارکت در افزایش سرمایه های شرکت کاملاً مختار بوده و درصورت عدم تمایل به مشارکت می توانند حق تقدم خود را واگذار نموده و ضمن دریافت درآمد حاصل از فروش حق تقدم، مطالبات خود را دریافت نمایند و هیچگونه اجباری برای واریز وجه افزایش سرمایه برای سهامداران وجود ندارد.